19 Νοε 2007

  • Εταιρεία επενδύσεων για την τηλεόραση ετοιμάζει ο Όμιλος Βαρδινογιάννη. Θα ονομάζεται Star Investments και θα έχει στον έλεγχό της το Star, συμμετοχή στο MTV Ελλάς και τους Ρ/Σ Soho και Δίεση. (Παρόν)
  • Πωλείται κιόλας! Αγοραστή αναζητεί η On Telecoms. Ηδη ο φάκελος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας έχει διανεμηθεί σε άλλους εναλλακτικούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς προς εκδήλωση ενδιαφέροντος. (ENet)
  • ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ανοδική πορεία συνεχίζει να βρίσκεται η Τηλέτυπος ΑΕ, διαχειρίστρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αφού τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο κερδών, παρουσίασε σημαντικές αυξήσεις στο διάστημα Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2007. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ)

18 Νοε 2007

  • Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου με τον Χρ. Παναγόπουλο της ΕΡΤ προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη ποινική δίωξη.
  • «Είναι 100% δικός μου!». Με αυτή την ατάκα απαντά ο Δημ. Κοντομηνάς σε όσους τον ρωτούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha μετά την έντονη φημολογία των ημερών. Φρόντισε, άλλωστε, να εκμεταλλευτεί τις διατάξεις του νέου νόμου περί συγκέντρωσης, αποκτώντας ποσοστό 25% του καναλιού από τον (έμπιστο συνεργάτη του που κρατάει «ταμείο») Χαρ. Βατικιώτη. Για την αγορά χρειάστηκαν μόλις 800.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να ενεργοποιήσουν τους σιελογόνους αδένες τους. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν το προσύμφωνο της Κίνας καταλήξει τελικά σε πλήρες deal, τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο παθητικό του Alpha θα είναι απλό chicken feed. (ΕΝet)

17 Νοε 2007

  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι το σχέδιο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας να επιδοτήσει τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας παραβιάζει την κοινοτική νομοθεσία. Οι γερμανικές αρχές σχεδίαζαν την επιχορήγηση με 6,8 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια με στόχο τον περιορισμό των εξόδων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά τη μετάβαση στην αποκλειστικά ψηφιακή μετάδοση (Digital Switchover). Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή είχε επίσης αποφασίσει ότι οι επιδοτήσεις που είχαν δοθεί στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς του Βερολίνου το 2003 συνιστούσαν παράνομη κρατική ενίσχυση. (>>> www.digitag.org)
  • Απαίτηση των καιρών είναι οι γονείς να ενημερώνονται για τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν το χώρο του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της ηλεκτρονικής δικτύωσης, ώστε να μπορούν να εξασφαλίζουν ότι το παιδί τους δε θα εκτεθεί σε επιβλαβές online περιεχόμενο. Ωστόσο, η εν λόγω ενημέρωση δεν είναι πάντοτε εύκολη. Στην χώρα μας λειτουργούν sites, όπως το www.saferinternet.gr, το www.safeline.gr και το www.safenet.org.gr στα οποία οι γονείς μπορούν να βρουν κατευθυντήριεςοδηγίες σχετικά με ασφαλή online πλοήγηση του παιδιού τους, αλλά να προβούν και σε καταγγελίες.
  • Tην παρακάτω απάντηση δίνει το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ στις ερωτήσεις πού γίνονται όσον αφορά το χρόνο εκπομπής των επίγειων ψηφιακών καναλιών σε όλη την Ελλάδα. Πρός το παρόν καλύπτει το 50% του Ελληνικής επικράτειας:

    "Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ ήδη παρέχει πιλοτικό πρόγραμμα επίγειας ψηφιακής εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού σήματος στην Αττική, στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία, και σε περιοχές της Θεσσαλίας (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, κ.λ.π.), σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Στον σχεδιασμό της ΕΡΤ εντάσσεται και η μελλοντική επέκταση της κάλυψης της επίγειας ψηφιακής εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού σήματος στην υπόλοιπη χώρα. Ο λόγος καθυστέρησης στην κάλυψη της υπόλοιπης Ελλάδας ήταν η έλλειψη εξοπλισμού (πομπών για την ακρίβεια), και ο ανάλογος μειοδοτικός διαγωνισμός τελειώνει αυτές τις μέρες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία επέκτασης. Δεν μπορούμε όμως δυστυχώς να σας δώσουμε ακόμα ακριβή ημερομηνία επέκτασης της ψηφιακής γιατί δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για την κάθε περιοχή.
    Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, Κ.Ε.Ε.Π."

16 Νοε 2007

Από τα μέσα Νοεμρίου θα ανοίξει η δεύτερη ψηφιακή συχνότητα της ΕΡΤ για την πιλοτική μετάδοση των τριών αναλογικών καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς και του καναλιού της Βουλής, με το νέο φορμάτ εκπομπής. (Ναυτεμπορική >>> )

Green Team : Έτσι ονομάζεται η νέα οικολογική εκπομπή της ΝΕΤ και στην παρουσίαση είναι η Ρίκα Βαγιάννη. Από τις 4 Δεκεμβρίου στη ΝΕΤ.

13 Νοε 2007

Για τρίτη χρονιά οι αναγνώστες παίρνουν το λόγο και ψηφίζουν το αγαπημένο τους ελληνικό μυθιστόρημα. Η ψηφοφορία ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.
Φέτος ο θεσμός του Βραβείου μεγαλώνει και ανοίγει τα φτερά του και στην ελληνική περιφέρεια, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο της ΕΡΤ που συνεργάζεται στη διοργάνωση, ενώ 250 βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα έχουν αναλάβει να ενημερώσουν το κοινό τους για το διαγωνισμό διανέμοντας το έντυπο υλικό. ( >>> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ )

12 Νοε 2007

Νέα δεδομένα στη λειτουργία της ψηφιακής τηλεόρασης

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ της απευθείας μετάβασης στην τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας (HDTV) διαφαίνεται πλέον στο ορίζοντα του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου, αφού το υψηλό κόστος δημιουργίας προγραμμάτων και το κατακερματισμένο επιχειρηματικό περιβάλλον, προβληματίζουν τους εμπλεκομένους.
Παράλληλα, οι μεγάλες καθυστερήσεις που ήδη παρατηρούνται για τη έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας και κατ' επέκταση και της πλήρους μεταπομπής στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στη χώρα μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο τελικός στόχος της Ε.Ε. -μετά το 2020 βέβαια- είναι η μετάβαση στην τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV), ωθούν την αγορά στο να εξετάσει κι άλλες λύσεις πέρα από την παροχή πολλαπλών τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Το ότι στη χώρα μας, ο αριθμός των πραγματικά βιώσιμων τηλεοπτικών σταθμών είναι μικρότερος από εκείνων που σήμερα δραστηριοποιούνται στο χώρο, είναι ευρύτερα γνωστό και, από καιρού εις καιρόν, η παράμετρος αυτή έχει αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα για τις εξελίξεις που συνέβησαν σε διάφορους τομείς των τηλεοπτικών επιχειρήσεων.
(>>> Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007 )

9 Νοε 2007

Ποινική δίωξη σε βάρος της διοίκησης της ΕΡΤ.

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου κατά του προέδρου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, η κ. Ράικου διενήργησε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή καταγγελίες για «κακοδιαχείριση του ταμείου της ΕΡΤ με την καταβολή υψηλών αμοιβών μπόνους και πριμ». "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ >>> "

Κάτι είχε ψυχανεμιστεί ο Γιώργος Χουλιάρας κι έφυγε έγκαιρα από την Αγία Παρασκευή. Βοήθεια μας…

Δύσκολα τα πράγματα στην ΕΡΤ. Μετά απο έρευνα μηνών η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου άσκησε ποινική δίωξη κατά του προέδρου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου για παράβαση καθήκοντος.
Η εισαγγελέας διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή καταγγελίες για κακοδιαχείριση στα οικονομικά της ΕΡΤ, όσον άφορα εξωτερικές παραγωγές και μπόνους συνεργατών. ( mediablog.gr >>> )

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Στο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ (6 και 7 Νοεμβρίου) καταψηφίστηκε το Διοικητικό της Συμβούλιο.
Τα αποτελέσματα: ΘΕΤΙΚΑ 35,7%, ΑΡΝΗΤΙΚΑ 61 % , ΛΕΥΚΟ 3,3 %
Νέες εκλογές θα γίνουν σε 10 μέρες για καινούργιο Δ.Σ.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤO mediablog.gr

  • Τι έταξε ο πρόεδρος της ΕΡΤ για τα επόμενα χρόνια στο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ; Επέκταση των προγραμμάτων ψηφιακής εκπομπής, τόσο για τα μέχρι σήμερα αναλογικά (ΝΕΤ – ΕΤ1 – ΕΡΤ3), όσο και τη δημιουργία νέων, Είσοδο της ΕΡΤ στο IPTV και VIDEO ON DEMAND, δημιουργία τοπίου για την εύρυθμη λειτουργία της Κινητής Τηλεόρασης, δίκτυο ψηφιακής εκπομπής σε όλη την χώρα, σε συνεργασία με τους ιδιώτες, ώστε να γίνουν επιτέλους πάρκα κεραιών, κατασκευή νέων Ραδιομεγάρων, ένα στην Αττική και ένα στην Περαία Θεσσαλονίκης.
  • Για άλλη μια φορά η ελληνική τηλεόραση πρωτοτύπησε. Είχε στηθεί απ' το πρωί και μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση την υποτιθέμενη "έφοδο" των ΕΚΑΜ στα Ζωνιανά…

4 Νοε 2007

  • Σε ποσοστά της τάξης του 13-14% κινήθηκε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ΕΡΤ.
  • Μία πρόσφατη έρευνα διεθνούς οργανισμού που υπογραμμίζει ότι το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρωτεύουν στην απορρόφηση κεφαλαίων.
  • Συνέντευξη Παπανδρέου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, συνέντευξη Βενιζέλου στο ΠΑΡΟΝ, που παραλίγο έλειψε να καταλήξει όπως η συνέντευξη Σαρκοζί στο CBS…
  • Η διαδικασία πώλησής της NETMED θα είναι εξπρές, καθώς μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση στην οποία σύμβουλος είναι η Citigroup. Αρχικό ενδιαφέρον επέδειξαν:* ο ΟΤΕ, * το Novator (μέτοχος της Forthnet), * fund της Global Finance (ήταν μέτοχος μέχρι πριν από μερικά χρόνια στην NOVA), * ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, * εταιρεία του ομίλου Βαρδινογιάννη και * δύο private equity funds που κάνουν δουλειές στην Ελλάδα (ΑΡΑΧ και BC Partners). * Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η MIG. (ENet)
  • O Αιγύπτιος ιδιοκτήτης της Wind, Ναγκiμπ Σαουίριs, «χτύπησε» την πόρτα του Alpha. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, xωρίς αποτέλεσμα, όπωs άλλωστε δήλωσε ευθαρσώς ο διευθύνων σύμβουλοs της WIND Σωκράτης Κομινάκης. Αρνητικό για την εταιρεία είναι το μέγεθοs των ζημιών, που το 2006 φτάνουν τα 180 εκατ. ευρώ.
  • Το BBC ετοιμάζει 30 νέα κανάλια HD διεθνούς ενδιαφέροντος. Με αυτή την κίνηση ελπίζει ότι θα διπλασιάσει τον προϋπολογισμό του σε 5 χρόνια.

3 Νοε 2007

  • Ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Χατζηδάκης συναντήθηκε με την Επίτροπο αρμόδια για τη κοινωνία της πληροφορίας και τα ΜΜΕ Viviane Reding. Στην ερώτηση "ποια είναι η άποψή σας για την μεταβατική περίοδος στην ψηφιακή τηλεόραση που θα επεκταθεί μέχρι το 2015;" απάντησαν: ( SATLEO >>> )
  • Πολλά τα προβλήματα στα μέσα ενημέρωσης...
    Έχουμε και λέμε, χωρίς ιεράρχηση: 1. Απολύσεις στον Ρ/Σ ΑΛΦΑ 2. Αντιμετώπιση των εργασιακών ζητημάτων στον Ρ/Σ 984. 3. Αναγνώριση προϋπηρεσίας των εργαζομένων στην ΕΡΤ 4. Απολύσεις, περίεργες ατομικές συμβάσεις, παραβίαση της ΣΣΕ, απαξίωση δημοσιογράφων, μαγνητικές κάρτες ελέγχου κ.λπ στον ΕΛ. ΤΥΠΟ 5. Απολύσεις και υπερεργασία (δημοσιογράφος ταυτόχρονα και ηχολήπτης και καμεραμαν και λινκάς) στον Τ/Σ ΣΚΑΪ ... ( ACTIVE MEDIA >>> )
  • Οι εφαρμογές των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και το μέλλον αυτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις 7 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2007 στο πλαίσιο του διεθνούς Συνεδρίου EUTIC 2007, το οποίο φέρει τον τίτλο «Προκλήσεις και Χρήσεις των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) - Διάχυση των Μέσων και της Πληροφορίας: προς μια ανοικτή κοινωνία». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ >>> )
  • Η έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo 2007, θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2007 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>> )

2 Νοε 2007

© Μέχρι τη Βουλή με ερώτηση του Χ. Καστανίδη και του Τ. Κουράκη έφτασε η διακοπή της εκπομπής MIXER του Παύλου Νεράντζη στην ΕΤ3. Μπορεί το κανάλι άδικα να διέκοψε την εκπομπή, αλλά πρόκειται περί Α.Ε. Ο δημοσιογράφος συμφωνεί μ' αυτές τις ενέργειες και θα επιθυμούσε δια της επιβολής να επανέλθει;
© Δίλεπτη στάση εργασίας έχει ανακοινώσει για τη Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ μαζί με όλες τις ευρωπαϊκές δημοσιογραφικές ενώσεις. Ένα από τους λόγους είναι οι πολιτικές πιέσεις που ευτελίζουν την επαγγελματική αξιοπρέπεια και πλήττουν τη συντακτική ελευθερία. Η δίλεπτη στάση εργασίας, που φυσικά δεν θα τηρηθεί ούτε από το Σόμπολο τον ίδιο δεν είναι ευτελισμός της επαγγελματικής αξιοπρέπειας;
© Τις τελευταίες 2-3 μέρες εντοπίστηκε [από χρήστες του forum του satleo] στην Αττική ένα νέο πειρατικό κανάλι με διακριτικό τίτλο ΛΑΜΨΗ TV. Η λήψη του εν λόγω καναλιού έγινε στις συχνότητες 35 UHF και 65 UHF, κατά πάσα πιθανότητα από Πάρνηθα ή απο κάποιο άλλο κέντρο εκπομπής προς τα βόρεια προάστεια. Αναφορές λήψης μιλάνε για πρόγραμμα με video clips και ταινίες.
© Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ…
Μετά τις καταγγελίες της ΕΤΙΤΑ για ρεπόρτερ όλα σε ένα (που κάνουν κάμερα, ήχο και μοντάρουν το θέμα τους), μετά τις πολλές παραιτήσεις απ' όλους τους τομείς (δημοσιογράφοι, παραγωγοί, σκηνοθέτες) ήλθαν τώρα και οι μαζικές απολύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος διευθυντής Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισε την απόλυση όλων των πολιτικών συντακτών του ΣΚΑΪ που δούλευαν αποκλειστικά για την τηλεόραση, δηλαδή του Ζαφείρη Σπυριδάκη, του Βασίλη Μπεσκένη και του Παναγιώτη Μαυρίδη.
Οι μαζικές απολύσεις ειναι παράνομες, ομως η ΕΣΗΕΑ δέν έχει πληροφόρηση, καθώς η τηλεόραση του ΣΚΑΪ δεν έχει εκπροσωπο, ενώ ο σταθμός έχει… παρελθόν στις σχέσεις του με την ΕΣΗΕΑ…
© Το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει την καταστρατήγηση των νόμιμων δικαιωμάτων των Τεχνικών στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Εργάζονται με πενιχρούς μισθούς, ανύπαρκτα ωράρια και πλήρη παραβίαση κάθε εργατικής νομοθεσίας.
Καταδικάζει τον πρωτοφανή τρόπο κερδοσκοπίας του τηλεοπτικού σταθμού σε βάρος των εργαζομένων του.
© Η ΕΤΙΤΑ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εισαγγελική εντολή που επιτρέπει να βιντεοσκοπούνται οι διαδηλώσεις από αστυνομικά όργανα και το οπτικοακουστικό υλικό να χρησιμοποιείται σαν αποδεικτικό στοιχείο για τυχόν «άνομες πράξεις» των συμμετεχόντων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες

2012 (1) Αγγελιόσημο (1) αγορά (2) Αδειοδότηση (1) ΑΕΜΕΤ (1) αθλητές (1) Αναλογική (1) ανταγωνισμός (1) ΑΝΤΕΝΝΑ (1) αξιολόγηση (1) ΑΠΕ (2) απεργία (2) απογραφή (1) Αntenna (1) βόμβα (1) ΒΟΥΛΗ (4) ΓΓΕ (2) Γερουλάνος (12) δημιουργοί (1) ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (13) δημοσιογράφοι (2) Διαφήμιση (6) διαφημιστικά έσοδα (1) ΔΙΕΘΝΗ (1) Διευθύνων Σύμβουλος (1) ΔΟΛ (1) ΔΣ (2) ΕΕ (1) ΕΕΤΤ (3) ειδήσεις (1) εισαγγελέας (2) ΕΙΤΗΣΕΕ (2) εκπαίδευση (1) Εκπαιδευτική (1) εκπομπή (2) έλεγχος (1) εμπορευματοποίηση (1) ενημέρωση (3) έξοδα (2) επαρχιακός Τύπος (1) ΕΠΗΕΑ (1) ΕΠΗΕΜ-Θ (1) Επιτροπή θεσμών (2) Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (1) Επίτροπος (1) Επιχορήγηση (2) εργαζόμενοι (3) ΕΡΤ (63) ΕΣΗΕΑ (3) ΕΣΗΕΜ-Θ (1) ΕΣΗΕΜΘ (1) έσοδα (2) ΕΣΠΗΤ (1) ΕΣΡ (4) εταιρείες ΜΜΕ (1) ΕΤΕΡ (1) ΕΤΗΠΤΑ (1) ΕΤΙΤΑ (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (1) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (2) εφημερίδες (1) εφημεριδοπώλες (1) ηλεκτρονικά ΜΜΕ (1) Θέμα (1) Θεσσαλονίκη (2) καθοδήγηση (1) Καλημέρης (3) ΚΑΝΑΛΙΑ (4) Κανάλια (1) ΚΕΕΠ (1) Κεντρική Μακεδονία (1) Κίνα (1) κρατική διαφήμιση (1) Λαμπράκης (1) Μακεδονία TV (2) μείωση αποδοχών (3) μέτρηση τηλεθέασης (1) Μίνως Κυριακού (1) οργανόγραμμα (1) ΠΑΙΔΕΙΑ (2) παιδική ηλικία (1) ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (9) παραγωγοί (1) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (1) Περικοπή κόστους (3) περιοδικά (1) Πεταλωτής (2) ΠΟΕΣΥ (2) ποιοτικό (1) πολιτικοί (1) πολιτισμός (2) ΠΟΣΠΕΡΤ (1) πρόγραμμα (6) πρόεδρος (6) πρόσκληση ενδιαφέροντος (1) προτάσεις (1) προϋπολογισμός (3) πρωθυπουργός (1) πρωταθλημάτα IAAF (1) Ραδιομέγαρο (2) ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (4) Ρούπερτ Μέρντοκ (1) σαπουνόπερα (1) σερβική τηλεόραση (1) Σίγμα TV (1) συμβάσεις (3) Συμβασιουχοι (8) Τηλεμαραθώνιος (2) τηλεοπτική αγορά (1) τηλεοπτικό (1) Τηλεοραση (44) τραγουδιστές (1) υποχρεώσεις (1) Υφαντής (1) Χούκλη (1) ΨΗΦΙΑΚΗ (24) AGB (4) ALFA (1) ALTER (1) ANT (2) DIGEA (4) DTTV (6) DVB (6) EPG (1) Euro 2012 (1) Eurovision 2010 (1) FLASH (1) FOX Televizija (1) Fox tv (2) GOLDEN BOYS (1) IPTV (1) media (1) media service (1) MEGA (1) MME (43) Mundial 2010 (1) TV (1) UNICEF (2)